Marţi, Decembrie 05, 2023
   
TEXT_SIZE

smis

button program-conferinte

Acreditare

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

sjuvs

NIVEL ACREDITAT
MUNCĂ, ECHIPĂ, PROFESIONALISM

                 Instituția noastra a primit, la sfârşitul săptămânii trecute, documentul prin care se certifică acreditarea din partea Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate. Conform ordinului semnat de preşedintele Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate nr. 396, din data de 20 iulie 2016, Spitalul Județean de Urgență Vaslui este Unitate Sanitară cu Paturi în categoria „Nivel Acreditat”.

               Obţinerea acreditării reprezintă munca în echipă a întregului colectiv din cadrul spitalului, eforturi din partea tuturor, nopți nedormite, susținere din partea Consiliului Județean Vaslui, implicare și dăruire. Rezultatele se vad și din gradul de satisfacție al pacientilor care ne felicită pentru “noua fața” a unitații noastre, pentru profesionalism și dedicare. Pentru Spitalul Judetean de Urgență Vaslui, obținerea acestui certificat reprezintă înca un motiv de a asigura pacienții că oferim servicii medicale de calitate și condiții hoteliere la standarde inalte.
             Aplauze la scena deschisă, vouă, dragi colegi, întregului colectiv al Spitalului Județean de Urgență Vaslui, pentru că zi de zi, faceti ca lucrurile sa mearga.

RESPECT!

Ordin ANMCS  Nivel acreditat 1            Ordin ANMCS Nivel Acreditat 2